Liity Finlandia-hiihtovalmennukseemme!

Jaa postaus somessa

Ilmoittautuminen valmennukseen on auki nyt.

CustomSports valmennusryhmä, jolla on tavoitteena hiihtää Finlandia-hiihto 2023, joka on Finlandia-hiihdon 50-vuotisjuhlahiihto.
Ryhmä harjoittelee kerran viikossa keskiviikkoisin aikavälillä 21.12.22-22.2.23 (10 kertaa). Harjoitukset pidetään klo 17.30 ja kokoontuminen on CustomSki:n myyntipisteellä Lahden ensilumenladun varressa. (Vaskelaisenrinne 9 Lahti) Valmennukseen voit osallistua haluamallasi hiihtotyylillä.
Lisäksi valmennukseen kuuluu vaihtuva viikko-ohjelma, jossa on harjoitusohjelma joko kolmelle tai viidelle harjoitukselle viikossa. Harjoitusohjelmaa julkaistaan kahden viikon välein tässä Facebook-ryhmässä.
Ryhmässä julkaistaan viikoittain vinkkejä ja ohjeita harjoitteluun, välineisiin ja Finlandia-hiihtoon liittyen. Pyrimme vastaamaan mahdollisimman moneen kysymykseen ryhmän sisällä.
Valmennuksen hinta sisältää ilmoittautumismaksun Finlandia-hiihtoon.
 
 
 

Hinnat:

Mukaan valmennukseen pääset liittymällä tähän Facebook-ryhmään joulukuun loppuun mennessä ja vastaamalla jäsenyyskysymyksiin. Jos tarvitset lisätietoja ole rohkeasti yhteydessä info@customsports.fi tai Lari 0440332633 tai Marko 0505538073
Valmentajina toimii olympiahiihtäjä Lari Lehtonen ja pitkän linjan valmentaja Marko Passila.
Ilmoittautuminen on sitova.
Lisätietoja tapahtumasta löydät osoitteessa: www.finlandiahiihto.fi
HUOM! Jos olet jo ehtinyt ostaa ilmoittautumisen Finlandia-hiihtoon, niin ole yhteydessä ja sovitaan valmennukseen osallistumisestasi erikseen.
Jokainen osallistuu valmennukseen omalla vastuullaan ja huolehtii omasta vakuutusturvastaan.